Akşam saatlerinde saçlarını yaptırmak için bir kuaföre giden iki genç kız, bekçi tarafından han kapısı kilitlenince mahsur kaldı. Genç kızları kurtarmak için herkes seferber oldu.

Kdz. Ereğli’de, Arslan İş Han'ında bulunan kuaföre saçlarını yaptırmak için gelen Seda ve Sedef isimli iki genç kız, han kapısının bekçi tarafından kilitlenmesi üzerine han içinde mahsur kaldı. Kuaförde saçlarını yaptırmak için hana giden genç kızlar, han kapısının kilitlenmesi sonucu korku dolu anlar yaşadı. Han saat 20.00'de bekçi tarafından kilitlendi. Kapıyı kilitleyen bekçi çarşıya gezmeye gitti. Han içinde kalan kızlar, 4. kattan aşağıya indiklerinde kapının kapalı olduğunu fark etti. Bir süre bekçinin veya han içinde bulunanların kapıyı açmasını bekleyen kızlar dakikalar ilerledikçe korkuya kapıldı. Havanın kararması üzerine iyice korkuya kapılan genç kızlar han kapısına vurarak seslerini dışarı duyurmaya çalıştı. 
 'İMDAT' ÇIĞLIKLARINI DUYDU 
Genç kızlar, korku içinde çevreye seslerini duyurmaya çalışırken, han yakınlarında bulunan markete giden gençler kızların "imdat" çığlıklarını duydu. Gençler, kilitli han kapısının arkasından gelen sesler üzerine durumu polise haber verdi.
Olay yerine gelen polisler genç kızları sakinleştirdi. Bu arada uzun süre aranan han bekçisi İsmail Yıldız'a sonunda ulaşıldı. Bir saat süreyle aranan han bekçisi Yıldız, olay yerine gelerek han kapısının kilidini açtı. Dışarı çıkan genç kızlar polisleri ve vatandaşları karşılarında görünce yaşadıkları korkuyu bir nebze olsun üzerlerinden attı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kızlara su içirildi.