Zonguldak'ta, evden kaçan 13 yaşındaki kızı erkeklere pazarladığı iddia edilen bir kadın ve küçük kızla birlikte olduğu iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı. 

Devrek?te, K.Ö. ve Ş.Ö.'nün kızları 7. sınıf öğrencisi K.Ö., bir süre önce evden kaçtı. Kilimli beldesinde ikamet eden Yeşim M. ile tanışan K.Ö.'nün bu süre içinde fuhuşa sevk edildiği iddia edildi. Bir haftadır Yeşim M.'nin (36) evinde kaldığı öğrenilen küçük kızın 10 ila 30 lira arasında erkeklere pazarlandığı öne sürüldü. İhbar doğrultusunda operasyonu başlatan ekip, Yeşim M.'yi takibe aldı. Küçük kızın, başka bir erkek tarafından diğer erkeklere pazarlandığı iddia edildi. K.Ö.'nün çaresizlik nedeniyle kendisinden en az 10 yaş büyük erkeklerle birlikte olduğu öne sürüldü. 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda, Yeşim M. ve K.Ö. ile ilişkiye girdiği iddia edilen sekiz kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan toplam 9 kişi Zonguldak Adliyesi'ne çıkarıldı.

Olayla ilgili olarak 6 kişinin daha arandığı öğrenildi. İfadesi alınan küçük kızın Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderilebileceği belirtildi.