Kdz.Ereğli'de bir oyun parkında arkadaşları ile oynayan 6 yaşındaki çocuk dedesinin toprağa verildiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kestaneci Mahallesi'nde bulunan Ereğli Belediyesi'ne ait piknik alanında arkadaşları ile oyun parkında oyun oynayan Ömer Yıldırım, kaydıraktan kayacağı sırada aniden fenalaştı.





Oyun oynayan diğer çocukların haber vermesi üzerine olay yerine gelen vatandaşlar tarafından kamyonet ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Ömer Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastanede yapılan ilk incelemede çocuğun kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan anne Sibel ile baba Yener Yıldırım'ın bir süre önce kalp ameliyatı olan ve dün hayatını kaybeden Ömer Yıldırım'ın dedesi İsmail Avşar'ın defin işlemleri için Kestaneci Mahallesi'ndeki mezarlıkta olduğu öğrenildi.





Ömer Yıldırım'ın dayısı Hakan Avşar, yaptığı açıklamada,  bir günde iki büyük acı ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Büyük üzüntü duyduklarını ve olayın şokunu hala atlatamadıklarını belirten Avşar, "Babamızı kaybettik, babamızı mezara daha koymadan yeğenim oyun parkında kaymadan önce kalbi sıkışıyor ve kalp krizinden hayatını kaybediyor. Bir günde çifte acı yaşadık. Yapacak birşey yok, takdiri ilahi" dedi.

TOPRAĞA VERİLDİ




Ömer Yıldırım'ın cenazesi 1 Nisan 2017 Cumartesi günü belediyenin morgunun bulunduğu  Safa Camisi'nden alınarak Kestaneci Camisi'ne getirildi. Burada kılınan ögle namazının ardından da Kestaneci Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını kıldıran imam, Ömer Yıldırım'ın direkt cennetlik olduğuna vurgu yaptı. İmamın helallik istemesinin sonrasında küçük Ömer burada toprağa verildi.




ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhum Ömer'e Allahtan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.





(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)