Alaplı İlçesinde İlkokul ikinci sınıf öğrencisi İrem Yılmaz, 2 yaşından beri yaptığı 15 yağlı boya tablosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sergilendi.

Alaplı Belediyesi sergi salonunda düzenlenen törende açılışı gerçekleşen sergide İlkokul ikinci sınıf öğrencisi İrem Yılmaz’ın yaptığı resimler büyük ilgi gördü. Sergiyi gezen Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, küçük yaşlarda dedesin teşvikleriyle resim yapmasını öğrenen ve kendini geliştiren İrem Yılmaz’ın ileride büyük bir ressam olacağına inandığını belirtti.
Ressam Aydın Yılmaz’da, 9. Kişisel resim sergisini açtığını bu sergide torununun resimlerine de yer verdiğini kaydetti. 2 yaşında resim çizmeye başlayan torunun sergide 15 tablosu sergilendiğini anlatan Yılmaz, “Torunumla gurur duyuyorum. 2 yaşında başladığı resim yapmaya 7 yaşında 15 yağlı boya tablosu yaptı.23nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında torunumla birlikte sergi açmak istedik. Torumun resimleri benim resimlerinden daha çok ilgi gördü.” dedi.

 


Dedesiyle birlikte sergi açmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden İrem Yılmaz, “Bu gün çocuk bayramı ben bu bayramda ayrı bir mutluyum. Bundan sonra ne kadar kötü resim yapsam da hiç yılmadan resim yapmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.