Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu Kdz. Ereğli’ye geldi ve tiyatro severlere “Perde” dedi.
Cengiz Küçükayvaz'ın yazıp yönettiği "Yalan Dolan" oyunu 28 Kasım 2018 Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. İki perdelik komedinin yazanı da Cengiz Küçükayvaz ve arkadaşları sahnede başarılı bir performans gösterdi. Sercan Akkaya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Red Produktion’un organizasyonunda saat 20.00’de sahnelenen tiyatroyu izleyenler, oyuncuları ayakta alkışladı. 

Oyundan sonra kısa bir konuşma yapan Cengiz Küçükayvaz, Kdz. Ereğli'deki Atatürk Kültür Merkezi'nin yetersizliğine dikkat çekerken şöyle dedi: 

Her şey olabilir, her şey çok güzel. Bütün oyuncularım ekip arkadaşlarım adına oyunun sonunda ben şöyle bir şeye karar verdim Karadeniz Ereğli’si böyle mükemmel bir seyircisi varken harikulade bir Atatürk Kültür Merkezini hak ediyor. Az-buz değiliz bayağı bir kalabalığız hani seçim de yaklaşıyor ya… Tam sırası diyorum. Küçük Ayvaz Tiyatrosu ekibi olarak sonsuz teşekkür ediyorum. 

OYNAYANLAR

Cengiz Küçükayvaz , Züleyha Karyağdı, Hilmi Erdem, Onur Şen, Ethel  Mulinas, Eray Türk, Tarık Karyağdı, Kirker Dinçkayıkçı ve Yağmur Şimşek.