TED Kdz.Ereğli Koleji'nin geleneksel hale getirdiği  'her yıl iki engelli vatandaşı akülü tekerlekli sandalye ile buluşturma' hedefi bu yıl da devam ediyor. Öğrenciler kendi aralarında topladıkları ile aldıkları akülü tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibine teslim ettiler.

 

Okul Müdürü Selim Aslankaya, Ereğli Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirilen devir teslim işlemi sırasında yaptığı konuşmada, okul olarak eğitim kadar sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini belirtti.

 

Her yıl iki engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye almayı geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Aslankaya, Okulumuz 11/C sınıfı öğrencileri bu hedef doğrultusunda kendi aralarında bir kampanya başlattı. Topladıkları paralarla bu akülü sandalyeyi aldılar. Kaymakamlığımızın yönlendirmesiyle, Asım Göksu kardeşimize şimdi bu sandalyeyi teslim ediyoruz. Bu çalışmada bize öncülük eden kaymakamımıza SYDV sorumlularına ve gönülden katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

Törende Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik'de hazır bulunurken tekerlekli sandalyeye kavuşan Asım Göksu mutlu olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra engelli vatandaş ve öğrenciler Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ile görüştü.