Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nin 10. hafta karşılaşmasında iki Ereğli takımı Beyçayırı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karadenizspor, kendi sahasında üst sıralarda bulunan Erdemirspor'u konuk etti. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Maç sonunda soyunma odalarında yaşanan arbede ise yöneticiler ve polislerin araya girmesi ile fazla büyümeden engellendi.

Deplasmanlı Süper Amatör Ligin 10.haftasında oynanan Karadenizspor Erdemirspor maçı golsüz sona erdi. Haftaya 18 puanla 2. sırada giren Erdemirspor ile 12 puanlı Karadenizspor'u karşı karşıya getiren mücadeleden gol sesi çıkmadı.

MAÇ SONUNDA ARBEDE YAŞANDI

Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte oyuncular soyunma odalarına girdiler. Tam bu sırada iki takım oyuncuları arasında arbede başladı. Karadenizsporlu oyuncu Murat Üçpınar ile Erdemirsporlu Emrah arasında yaşanan ağız münakaşası aniden arbedeye dönüştü. Küfürlerin havada uçuştuğu kavgayı kulüp yöneticileri ve polis araya girerek engelledi. Soyunma odalarına alınan futbolcular sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaşanan olay sonrasında stattan ilk olarak Karadeni spor kafilesi çıkarıldı. Karadenizspor kafilesinin çıkmasının ardından Erdemirsporlu oyuncular da araçlarına gitmek için stattan ayrıldı.