Ordu Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Feshane’de ‘Ordu Burada İstanbul’da’ adı altında etkinlik düzenlendi. Etkinliklere Alaplı Erçal Fındık stant açarak katıldı.

Alaplı Erçal Fındık Sahibi Sahit Ercal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu Tanıtım Günlerinde, Ordu'nun kültüründen sanatına, ekonomisinden eğitimine kadar öz değerlerini yansıttıklarını kaydetti. Alaplı’da Fındık Fabrikasında üretilen ürünleri sergilediklerini anlatan Erçal, şöyle dedi;
“Biz de Alaplı’daki fabrikamızda üretmiş olduğumuz fındık ürünlerini burada sergiledik. Ürettiğimiz ürünleri Türkiye çapında tanınmış marka yapmayı hedefliyoruz.
Yeni ürün olarak fındık ezmesi, Kumru Macunu ve çikolatalı fındık şekeri, kabuklu kavrulmuş tuzlu fındık, iç tuzlu kavrulmuş fındık ürünlerimizi standımızda dört gün boyunca sergiledik.  Özellikle  patenti bize ait olan Kumru Macunu adlı ürünümüz  büyük beğeni kazandı. Kumru Macununu içinde %65 fındık, bal, polen, keçiboynuzu, üzüm gibi maddeler bulunmaktadır. Bu ürünlerimizi üretip Türkiye çapında pazarlamayı düşünüyoruz.”