AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM grup toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Yollar ve havaalanlarının Ramazan bayramı boyunca dolup taştığına işaret eden Yıldırım, "Çünkü Ramazan Bayramı biraz uzatıldı, 9 güne çıktı. Böylece iç turizm önemli ölçüde gelişti. Dış turizmdeki eksiğimizi böylece iç turizmle kapatmış olduk. Otellerimizde yer bulamadı insanlar, sahillerde veya kamp çadırlarında vaktini geçirmek durumunda kaldı. Bu da güzel bir dayanışmadır. Bu milletin zorluklarda da nasıl durumdan vazife çıkararak, ülkenin yüzünü güldürecek işler yaptığının en güzel göstergesidir. Milletimize müteşekkiriz." dedi.

Yıldırım, benzer bir durumun Kurban Bayramı'nda da olacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Ramazan Bayramı'nda, bayramın sonu cuma günüydü, birleştirdik. Kurban Bayramı'nda da bayramın evveli bayramla birleşiyor ve böylece uzun bir tatil daha yapacaksınız. Dolayısıyla milletvekillerimiz bayrama kadar sıkı çalışırsanız, Meclis üzerine düşen görevi yapar, milletin beklediği müjdeli haberlerin gereğini yerine getirirse güzel bir bayramı geçirme imkanı kendiliğinden gelmiş olur. Hepinize yapacağınız bu güzel çalışmalardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum"

Kurban Bayramı Arife: 11 Eylül Pazar, Kurban Bayramı 1. Günü 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor.