Mefruşat ve Giyim Kursu sergisi Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda açıldı.

Kdz. Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun Ev Tekstili Örtü Dikimi kursiyerleri sertifikalarını aldı.
12 Kursiyer Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Usta Öğreticisi Fahriye Unur'dan aldıkları 496 saatlik eğitim sonucunda yaptıkları el emeklerini Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda vatandaşların beğenisine sundu. Düzenlenen sertifika törenine Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kenan Özkan, Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okul Müdürü Osman Kanca, kursiyerler ve birçok davetli katıldı.
Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda beğeniye sunulan kumaş işlemeleri tüm ev hanımlarını kurslara teşvik ediyor. Törene katılan Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, ilçede mevcut tüm okulların Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu gibi Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu'na bu tür etkinliklerinde yardımcı olmaları gerektiğini belirtti.
Mefruşat ve Giyim Kursu kursiyerleri, serginin açılması hususunda kendilerine yardımcı olan Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Osman Kanca'ya ve Kışla Mahallesi Cami İmamı Yusuf Demirbaş'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.
Sertifika almanın heyecanını yaşayan kursiyerler tören sonrasında hazırladıkları ev mantısı ve tatlıları davetlilere ikram ettiler.

Kdz. Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun Ev Tekstili Örtü Dikimi Kursunda sertifika alan kursiyerler:
Zeynep Yılmaz
Meral Önal
Nuray Yüksel
Esin Demirtaş
Nurhan Durgun
Gülşen Cöbek
Fatma Tok
Fatma Aydın
Emine Koç
Şükriye Çetrefli
Nermin Uslu
Demet Şimşek