Kdz. Ereğli İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serkan Aslan, ilçede gerçekleştirilen Meyve Ağaçlarında Budama Kursu'nu bitiren kursiyerlere 17 Şubat 2016 tarihinde Ziraat Odası Toplantı Salonunda sertifikalarının verileceğini belirtti.

Açıklama şu şekilde:

2015 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Merkez Birliği arasında düzenlenen protokol doğrultusunda; Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kdz. Ereğli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan 2015/41 no.lu protokol gereğince İlçede 16.11.2015 tarihinde başlayıp 30.11.2015 tarihinde sona eren ‘‘Meyve Ağaçlarında Budama Kursu’’ gerçekleştirildi.
Meyve Ağaçlarında Budama Kursu’nun Kurs Bitirme Belgesi Dağıtım töreni 17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 10:30 ’da Ziraat Odası Toplantı Salonunda Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serkan Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Kdz. Ereğli Hizmet Merkezi Şube Müdürü Ayfer Yavuz, Kdz. Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Sarıhan ve Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat’ın katılımları ile yapılacaktır.