Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, eşi Dilek Çimenoğlu ile birlikte Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ ve Şube Müdürleri ile bir süre sohbet edip, el işi kursiyerlerinin çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Halk Eğitimi Merkezi’nin toplumsal kalkınma ve eğitimde çok önemli bir yer tuttuğuna işaret ederek, “Halk Eğitimi Merkezleri, vatandaşlarımızın yeni meslekler öğrenmelerinde ve mesleklerini geliştirmede, edindikleri ve geliştirdikleri meslekleriyle aile ekonomisine ve bölge ekonomilerine katkıda bulunmada çok önemli bir rol üstleniyor. İlçemizdeki Halk Eğitim Merkezi de bu anlamda çok önemli çalışmalar yapıyor, çeşitli meslek dallarında kurslar açıyor. Bu kurslarda, ev hanımları, gençlerimiz yeni meslekler öğreniyorlar yada mesleklerini geliştiriyorlar. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Ahmet Uludağ ile Şube müdürleri ve çalışanları bu gayretleri çalışmalarından dolayı kutluyorum“ dedi.

Alaplı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ da Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve eşine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ayrıca Alaplı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün önümüzdeki günlerde açmayı planladığı keman kursuna kayıt oldu.