Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri Deli Hüsnü'yü (Hüsnü Yalınkılıç) canlandıran Adnan Erdoğan, gazeteci dostları ile İstanbul Nippon Otel'de biraraya geldi ve yaklaşık 2 saat gündeme ilişkin sohbette bulundu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak İl Temsilcisi Osman Sav, Kdz.Ereğli Temsilcisi Mustafa Kemal Bektaş, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz, ünlü fotoğrafçı Haluk Çobanoğlu, Manavgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arif Kaplan, TGC Proje Koordinatörü Serap Ağırer ve Kurtlar Vadisi Dizisi'nin fenomen karakterlerinden Adnan Erdoğan'ın sohbeti renkli geçti.

TGC İl Temsilcisi Osman Sav'ın, "Kurtlar Vadisi artık şu Filyos Vadisi'ne de el atsa" sözünü gülümseyerek yanıtlayan Adnan Erdoğan, "Ben vatanı görevimi Zonguldak'ta yaptım. Askerlik Şubesi'nde görevliydim, Zonguldak'ı seviyorum" dedi.

KGD Başkanı Atilla Öksüz'ün de Zonguldak'a davet ettiği Erdoğan, "İnşallah gelirim, Kdz.Ereğli'ye de gitmeyi ve orayı görmeyi istiyorum. Kdz.Ereğli'yi Mustafa Kemal Bektaş ile gezerim inşallah. Osman Sav, Atilla Öksüz'de ilk uğrayacağım adrestir" sözleri konuştu.

Dostlarını dizi setine de davet eden Erdoğan, Zonguldak ve Ereğli halkına sevgi ve saygılarını gönderdi.