HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, Genel Başkanları Numan Kurtulmuş’un 4 Haziran 2011 tarihinde Zonguldak halkı ile buluşacağını söyledi.
HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un Zonguldak halkı ile bir araya geleceğini belirtti. Kurtulmuş’un, Zonguldak sorunları başta olmak üzere çalışma hayatı ve sosyal projelere ağırlık verdiğini belirten Gonca, “Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş 4 Haziran 2011 tarihinde saat 13.30’da Zonguldak’ta olacak. Biz seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Zonguldakla ilgili olan sorunları başta taşeronlaşma olmak üzere hepsi genel başkan tarafından biliniyor. Seçim beyannamesinde taşeronlaşmaya son verileceği 4-B, 4-C uygulamalarına son verilecek. Çalışma hayatı ve sosyal projelerle ilgili genel başkanımızın açıklama yapmasını bekliyoruz. Genel başkanımız bütün programlarında özellikle çalışma hayatı ve sosyal projelere ağırlık veriyor. TTK’daki sorunlarla ilgili açıklama yapacak” diye konuştu.
Başkan Gonca, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un Zonguldak Mitingi’ne bütün Zonguldak halkını beklediklerini sözlerine ekledi.