AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, AK Parti Kdz.Ereğli Gençlik Kolları tarafından düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, ilçe halkının kendisine yetki vermesi durumunda, Kdz.Ereğli'de 10 bin öğrenci sayısına ulaşmak istediklerini söyledi. Gençlerin enerjisinden güç aldıklarını anlatan Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

"HAYALLER KURAR ONUN PEŞİNDE KOŞARIM"

"Hayallerimiz var, 2023'de Cumhuriyetimizin 100. yılında güzel bir Ereğli hayal ediyorum. Çocuklarımızın, torunlarımızın yaşadığı güzel bir Ereğli düşünüyoruz. Hayal kurmayan insan yaşamıyordur, o yüzden hayaller kurar ve onun peşinden koşarım. Hayalleriniz erişilebilir, elle tutulabilir olmalı. Açıkçası, Cenab-ı Hak bana karşı çok cömert oldu. Kurduğum hayallerin aşağı yukarı hepsine ulaştı bu kardeşiniz. Çünkü tamamı ulaşılabilir, ayakları yere basan hayallerdi.

 

"KARARLILIKLA KOŞUYORUZ"

"Gençleri gördükçe elektrik, enerji alıyoruz. Kararlı, azimli, heyecanlıyız. Başarmanın yarısıdır bu. Kararlılıkla koşuyoruz, hiç durmadan günde 15 saat çalışıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl da daha da fazla çalışmak zorundayız. İyi bir Ereğli bırakmak istiyoruz.

 

"EKONOMİK PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Ekonomik problemlerin olduğu bir Kdz.Ereğli'de yaşıyoruz. Tüm dünyada, ülkemizde olduğu gibi. Ülkemizin üzerine yapılan spekülasyonlar var, bunları okuyoruz, görüyoruz. İnşallah Ereğli halkından yetki alırsak ekonomik projeleri birinci etapta gerçekleştireceğiz. Bu projelerle Ereğli'nin ayağa kalkmasını, eksik kalanların, bugüne kadar yapılamayanların yapılması için var gücümüzle çalışacağız. Ulaşım, trafik ve otopark sorunlarımız var. Hükümetimizin de yardımları Ereğli sevdalısı Cumhurbaşkanımızın da katkıları ile bütün projelerimizin gerçekleştirileceğini göreceğiz.

 

"FAKÜLTE SAYISI 5'E ÇIKACAK"

Ereğli'yi bir üniversite kenti haline getireceğiz. Adını da şimdiden teklif  ediyorum. İnşallah da uygun görülüyor, şuanda temelini attığımız 3 yeni fakülte ile fakülte sayısını 5'e çıkartmak istediğimiz 5 yılda Ereğli'ye Batı Karadeniz Üniversitesi'ni kuruyoruz, lütfen bana yardımcı olun. Bana destek olun, hayallerimizin gerçekleştirilmesinde halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Biz 10 bin öğrenci sayısına ulaşmak istiyoruz"



SEÇİM ÇALIŞMALARI

Konuya ilişkin AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nden gönderilen açıklama şu şekilde: "

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin hafta sonunu seçim çalışmalarına taksi duraklarından başladı. Güne Sahil Taksi Durağına ziyaret ile başlayan Erol Şahin, taksicilerle uzun uzun sohbet edip sorunlarını dinledi ve görüşlerini aldı. AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi adayları, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ve kalabalık bir grup ile sahilde yürüyen Erol Şahin, sahil boyunca halk ile selamlaşıp sohbet etti ve hafta sonunu çay bahçelerinde geçiren vatandaşlar ile selamlaştı. Erol Şahin’in projelerini yakından takip ettiklerini belirten vatandaşlar, bu projelerin hayata geçirilmesi için kendisinin yanında olduklarını bildirdiler. Şahin’in yolunu kesen kadınlar ise, özellikle kültür gezilerini dört gözle beklediklerini belirterek, “Çanakkale’ye, Anıtkabir’e gitmek istiyoruz başkan” dediler. Belediye Başkan Adayı Erol Şahin de, Kdz. Edeğli’de tüm ev hanımlarına verdikleri kültür gezisi sözünü mutlaka yerine getireceklerini ve tüm masraflarında belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

 

MİTİNGE DAVET ETTİ

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, sahil boyunca gördüğü ve tokalaştığı her vatandaşı 19 Mart’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’de en iyi şekilde karşılanması gerektiğinin altını çizen Erol Şahin, bunun Ereğli için tarihi bir fırsat olduğunu ve Ereğli’yi seven herkesin siyasi düşüncelerinin etkisi altında kalmadan sadece ve sadece Ereğli için mitinge katılmaları gerektiğini söyledi.

Erol Şahin, Maden Şehitleri Aileleri Derneği tarafından düzenlenen mevlit programına da ekibi ile birlikte katılarak maden şehitleri için dua etti.
 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)