Kısa adı KGF olan Kredi Garanti Fonu Müdürlüğü ile Alaplı TSO işbirliği ile 26 Nisan 2012 Perşembe günü saat 17.00'de Alaplı TSO Hizmet Binasında tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren Kdz Ereğli TSO başkanı ve Yöneticilerinin çabalarıyla bölgemize kazandırılan kısa adı Kgf olan Kredi Garanti Fonunun Kdz Ereğli'de ki şubesini ziyaret eden Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ve TSO Genel Sekreteri Taner Arslan Kredi Garanti Fonu Müdürü Osman Murat Kıcıman'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Kredi Garanti Fonu Müdürü Sayın Kıcıman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alaplı ilçesini yeni yeni tanımaya başlıyorum, imalat sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinin genelde belediye hudutları dışında kurulu olduğu dikkatimi çekti. Önümüzdeki günlerde Alaplı'da sizlerle birlikte bu işyerlerini ziyaret etmek isterim dedi.
Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ise Hem sizleri bir ziyaret edip hayırlı olsun deyip tanışalım istedik, hem de biraz ilçemizle ilgili size bilgiler vermeye geldik. İlçemizde neler yapabiliriz dedik. Kredi Garanti Fonu Alaplı TSO işbirliği içerisinde ilçemizde bir tanıtım yaparsak Kgf'nin ne olduğunu Kobilere nasıl destek sağladığını tanıtmış oluruz. Bu fırsattan bizim üyelerimizin de faydalanacağına inanıyorum şeklinde konuştu.
Ziyaret sonunda 26 Nisan 2012 Perşembe günü saat 17.00 de Alaplı TSO Hizmet Binası Toplantı salonunda Alaplı TSO ve Kredi Garanti Fonu işbirliğinde bir tanıtım toplantısı yapılması, bölgede faaliyet gösteren Kobilerin, sanayi Kuruluşlarının bu toplantıya davet edilmesi kararlaştırıldı.