Gazeteci Recep Akkaya: İlçemizde günlük olarak yayınlanan ve vasıflı bir gazete olmanın tüm sorumluluklarını yerine getirdiğine inandığım Önder Gazetesi`nin yeni yaşını bende canı gönülden kutluyorum. Sayın Celal Bozkuş`un nezdinde gazetede emek yoğun bir şekilde çalışan Sayın Eyüp Bektaş, Sayın Mustafa Kemal Bektaş ve Sayın Derya Cebesoy`a bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyorum...

 

BCP Alaplı İlçe Başkanı Coşkun Taşdelen: Onurlu, ilkeli, güvenilir habercilik anlayışı ile adeta Ereğli`nin gözü, kulağı, sesi olan Önder Gazetesi’nin 18.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Sadece bölgemiz değil, tüm Türkiye internet ortamında bu gazeteyi takip ediyor. Ne mutlu size ve ne mutlu bizlere.! İyiki varsınız.!  Sizin başarınız bizlere güç katıyor. Sizlerle nice güzel yıllara..

 

Nizamettin Bektaş: Her zaman önder olmanız dileğiyle, başarılarınızın devamını dilerim.

 

İsmet Yazıcıoğlu: Önder ailesinin 18.kuruluş yıldönümünü kutlar birlikte nice güzel mutlu ve başarıyla dolu yarınlar diliyorum

 

Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Semih Çolak: İlçemizde 1992 yılından bu yana başarıyla yayınını sürdüren gazetenizin basın meslek ilkeleri doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine, milli ve manevi değerlerimize bağlı başarılı yayıncılığının bundan böyle de süreceği inancıyla başta değerli iş adamı ve Önder Gazatesi imtiyaz sahibi Celal Bozkuş olmak üzere tüm gazete çalışanlarının kuruluş yıldönümünü kutlar, içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Belgin Alcan: Başarı dolu, emek dolu, haber dolu geçen 18. yılınız kutlu olsun. Bütün ekibi kutluyor, nice 18, 28, 38...yıllar diliyorumm.

 

Bayram Aydoğan: Güvenilir ve ilkeli habercilik anlayışıyla nice 18.yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum. Başarılar.

 

Cem Sürmeneli: Sorumlu ve İlkeli habercilik anlayışıyla Zonguldak bölgesinin güvenini ve saygısını kazanan Önder Gazetesinin 18. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.