MERKEZ İLÇE'DE EVDEN HIRSIZLIK

Ayvatlar Köyünde; 27.06.2016 günü saat 13.30 sıralarında N.E. kendisine ait ikamet ettiği evde hırsızlık olayı olduğunu, sandık içerisinde (13) adet çeyrek altın, (49) adet burma olarak tabir edilen bilezik, (2) adet altın küpe, (1) adet yüzük, (1) adet altın kaplama saat ve (1) adet de altın kolyenin çalınmış olduğunu ve hırsızlık olayının evinin üst katında ikamet eden R.E. nin yaptığını iddia etmiştir. Olay yerinde inceleme ve araştırma yapılmış olup, C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

Geriş Köyünde; 27.06.2016 günü saat 05.00 sıralarında Y.A. aralarındaki husumet nedeniyle tartıştığı E.A. nın kendisini darp ettiğini iddia etmiştir. Mağdur E.A., sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

Karapınar Beldesinde; 27.06.2016 günü saat 14.00 sıralarında S.A. ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı eşi olan Y.A. nın kendisini darp ettiğini iddia etmiştir. Mağdur S.A., sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA TEHDİT

Saltukova Beldesinde; 27.06.2016 günü saat 09.30 sıralarında N.P. ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı ve ayrı yaşadığı eşi olan S.P. nin kendisini tehdit ettiğini iddia etmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli hakkında idari tedbir kararı uygulanmış olup, ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA TRAFİK GÜVELİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Kayıkçılar Köyünde; 27.06.2016 günü saat 23.30 sıralarında Perşembe Beldesi Kavşağında yol kontrolü yapan Çaycuma Bölge Trafik ekiplerince durdurulan 67 ZZ .... plakalı araç sürücüsü B.D. nin alkollü araç kullandığı tespit edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile şahıs hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan işlem yapılmış ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA YÜKSEKTEN DÜŞME

Ulu Köyünde; 27.06.2016 günü saat 20.00 sıralarında L.A. incir toplamak amacıyla bahçesinde bulunan incir ağacına çıktığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yere düşmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralı şahıs, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

DEVREK'TE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Devrek-Mengen Karayolunda; 27.06.2016 günü saat 18.00 sıralarında M.Z. sevk ve idaresindeki

67 ZP ......  plakalı aracı ile Mengen İlçesi istikametinden Devrek İlçesi istikametine seyir halindeyken

dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yol kenarında bulunan örme duvara çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan A.R.B. ve M.B. sevk edildikleri Devrek Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.