Kdz.Ereğli- Alaplı- Ormanlı Kuyumcular Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek Ereğli’ye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Kdz. Ereğli- Alaplı- Ormanlı Kuyumcular Derneği Başkanı Ali Emir, yönetim kurulu üyeleri Aydın Yigitoğlu, Ünsal Canver, Ormanlı Kuyumcularını temsilen Ersin Aldırmaz, İsa Şentürk Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret  etti.

 

Kuyumcular Derneği, Posbıyık’a Ereğli’ye yaptığı katkılardan dolayı üzerinde ”Kendimizin değişimi, gelişimi ve çağdaş bir yapıya kavuşturulmasından dolayı katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılarınız devamını dileriz” yazılı plaket vererek teşekkür etti.

Posbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik ve beraberlik mesajları verirken Çarşı içinin aydınlatılması ile ilgili talepte bulunan kuyumculara cevap veren Posbıyık, “Daha önce çarşı içinin üzerinin kapatılması ile ilgili demo çalışma yapmıştık.  Şimdi çarşı içinin üzerinin kapatılması için ihalemizi yaptık.  Resmi prosedürler tamamlandıktan sonra kapama ve aydınlatma çalışmalarına başlayacağız” dedi.