Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndaki laboratuvarların yenilendiği bildirildi. 

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitenin son 5 yılda mevcutların yenilenmesi ve yenilerinin de kurulmasıyla 150 laboratuvara sahip bir üniversite olduklarını belirtti. 

Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun, 6 bölüm ve 15 programla ilgili alanlardaki güncel gelişmeleri yakından takip ederek öğrencilerine yüksek standartlarda ön lisans eğitimi verdiğini ifade eden Özer, şunları kaydetti: 

"Yüksekokul, ülke çapında ilgili alanlarda istihdam ihtiyacını karşılayacak girişimci mezunlar yetiştirmeyi ve öğrencileri araştırmaya teşvik edici yüksek kalitede laboratuvar eğitimi imkanları sağlamayı amaçlamaktadır. Öğrencilerimizin gelişmiş eğitim materyalleri ile eğitilerek teorik bilgilerini pratiğe çevirebilme becerisi kazanacakları, bireye yönelik çalışmalarla uygulama derslerindeki başarının artacağı kaçınılmazdır. Bu kapsamda Yüksekokuldaki tüm laboratuvarlar yenilenmektedir." 

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sibel Koçak da, öğrenci laboratuvarlarının geliştirilmesine yönelik altyapı projesi ile gerekli alt yapının ve uygulama sınıfının oluşturulması, teknik donanımın sağlanması ve iyileştirilmesi yönünde gereksinimlerin karşılamasının hedeflendiğini kaydetti.