30 Mart seçimlerinin ardından Kandilli ve Gökçeler halkının destekleri ile seçimleri kazanan Mustafa Aydın, göreve gelir gelmez beldenin çözülmesi gereken öncelikli sorunlarını belirleyerek program dahilinde giderilebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belde de sosyal yaşam alanları oluşturmak için harekete geçen ve hizmetlerine devam eden Aydın, daha önceki dönemlerde bazı duyarlı vatandaşlar tarafından temizliği yapılan Şehitlik Mezarlığına el attı. Belediye ekipleri Şehitlik Mahallesi Belediye Mezarlığında çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi.

 

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belediye mezarlığının bakım ve onarımını belediye olarak üstlendiklerini ve bu doğrultuda ekiplerin çevre düzenlemesine başladığını söyledi. Amaçlarının beldenin yaşanabilir bir noktaya getirmek için imkanlar doğrultusunda çalışmak olduğunu hatırlatan Başkan Aydın şunları söyledi:

 

“Beldemizin önemli eksiklikleri arasında mevcut mezarlığın durumu da öncelikli sorunlarımız arasında yer alıyordu. Ekiplerimiz söz konusu alanda bir fizibilite çalışması yaptı ve bu çalışma doğrultusunda çevre düzenlemesine başladık. Mezarlığın alt giriş bölümüne taş duvar yapımı hedefleniyor. Duvar yapımı sonrası üstte kalan dolgu alanına beton zemin ile kaplama yapılacak ve akabinde buraya kamelya yerleştirilecektir. Vatandaşlarımızın özellikle bayram öncesi olsun önemli günler olsun rahatlıkla gelebilecekleri dualarını edebilecekleri pırıl pırıl bir mezarlık hedefimizi gerçekleştireceğiz”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)