Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Dağlıca Köyünde başlatılan yol çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köy Muhtarı Salim Dönmez, Kaymakam İbrahim Çay ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın 10 gün önce köylerine yaptıkları ziyaret sırasında gündeme getirdiği alternatif yol güzergahının yapımı ve köy konağının tamamlanması taleplerinin kısa sürede bitirilmesine şaşırdığını söyledi.

Kaymakam İbrahim Çay'da konuşmasında, Amacımız en kısa zamanda burayı ana yol güzergahına bağlamaktır. Alternatif yol ile 7 kilometrelik bir kısalma yaşanacaktır. Köy konağının eksiklerinin giderilmesi için ise birlikten para aktaracağız dedi.

 

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay beraberinde Kdz.Ereğli Orman İşletme Şefi İsmail Poyraz ile Dağlıca köyünde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay geçtiğimiz günlerde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile Dağlıca köyüne yaptıkları ziyaret sırasında Köy Muhtarı Salim Dönmez'in talep ettiği alternatif yol için çalışmalara Orman İşletme Şefliğine ait iş makinesinin başladığını söyledi.

7 KİLOMETRE KISALACAK

Kaymakam Çay, Yaptığımız ziyarette bizden Dağlıca Köyünün alternatif yol yapılması ile 7 kilometrelik bölümünün kısalacağını bir de köy konağının tamamlanabilmesi için talepte bulunmuştunuz. Aynı gün Orman İşletmesi ile görüşüldü dozeri bu bölgeye aktardık ve çalışmalara başladı. Amacımız en kısa zamanda burayı ana yol güzergahına bağlamaktır. Ekim veya Kasım ayı içerisinde de bu güzergaha stabilize malzeme çekip sıkıştırıp önümüzdeki yıla hazır hale getirmek istiyoruz. Devlet olarak görevimiz vatandaşın sıkıntısına çözüm bulmaktır. Yol bir kere yapılıyor bu yüzden yol güzergahının geniş olması için vatandaşlarımızın da üzerine düşen sorumluluğunu yerine getirmesi gerekir. Bu konuda Milletvekilimiz Ercan Candan'a Valimiz Erol Ayyıldız'a ve Orman İşletme Şefliğine teşekkür ediyorum. Köy konağı ile ilgili de birlikten para aktaracağız ve bu alanı tamamlayacağız sözleri ile konuştu.

BÖYLE OLACAĞINI TAHMİN ETMEDİM

Köy Muhtarı Salim Dönmez'de, 10 gün önce Milletvekilimiz Ercan Candan ve Kaymakamımız İbrahim Çay köyümüze gelerek bizleri ziyaret ettiler. Taleplerimizi ilettik bu taleplerin 3-5 gün içerisinde olacağını tahmin etmiyorduk. Milletvekilimize, Kaymakamımıza, Orman İşletme Müdürümüze köyümüz adına teşekkür ediyorum dedi.