30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kdz.Ereğli’de seçimi kazanan Ak Parti, sahil bandında bulunan amfi tiyatroda Gençlik Kolları’nın düzenlediği kutlama programı gerçekleştirildi.

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Meclis Üyeleri, İl Genel Geclisi Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları, muhtarlar ile partili partisiz vatandaşlar katıldı. Şölen havasında geçen kutlama programında vatandaşlar Başkan Hüseyin Uysal ve Milletvekili Ercan Candan alana geldiğinde “Genç Başkan” sloganları attılar.

 

Kutlama programının açılış konuşmasını yapan AK  Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti olarak siyaseti 30 Mart’a kadar yaptıklarını ve bundan sonra siyaset yapmayıp hizmet yapacaklarını belirterek şunları söyledi: Artık sizlere siyaset yapacak değiliz, Artık hizmet zamanı, siyasetimizi 30 Mart’a kadar yaptık ve siz değerli halkımızın desteği ile kadrolarımızın çalışmasıyla, Belediye Başkanımızın, Milletvekilimizin, Teşkilat mensuplarımızın, Sandık kurulu Üyelerimizin de desteği ile 30 Mart akşamında zaferi sizlerin desteği ile sağladık, hepinize teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güçlü ve daha büyük bir Ereğli için işsizlerin iş bulduğu mutlu insanların yaşadığı bir Ereğli için çalışmaya hep birlikte var mısınız?” dedi.

 

DAİMA MİLLET DAİMA HİZMET

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, laf yerine hizmet üreteceklerini belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın biz insanı seviyoruz dedik ve biz sizleri seviyoruz dedik. Ben ailemi sevdiğim kadar sizleri seveceğimi söyledim. Bundan hiç kuşkunuz olmasın gerçekten hepiniz, her ferdiniz Ereğli’de nefes alan Ereğli’de yaşayan her insanımız bundan sonra benim ailemin bir parçası, ailemi ne kadar seviyorsam, sizleri de o kadar çok seveceğim. Bugünden sonra Ereğli’de biz şunu diyoruz yeniden diriliş daha parlak gelecek, daima millet daima hizmet diyoruz, Biz laf üretmeyeceğiz hizmet üreteceğiz dedik ve bu sözümüzü arkasındayız. Ben bu günkü kutlamamızı bugün ki bayramımızı bugünlere sizler bizleri getirdiniz biz sizlerin oyları ile buradaki seçimi aldık, Tüm Ereğli de yaşayan bütün halkıma sizlerin huzurunda saygılarımı sevgilerimi sunuyorum”

 

BİZİM VARIMIZ YOĞUMUZ EREĞLİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Ereğli’ye bahar geldiğini ifade ettiği konuşmasında vatandaşların yüzünün gülmesi için doğup büyüdükleri memlekete vefa borçlarını yerine getireceklerini söyledi. Candan, “Bugün güneş çok güzel, bahar geliyor, hakikaten Ereğli’ye bahar geldi. Allah bize iki baharı aynı anda yaşatıyor. Şu anda her tarafta ağaçlar çiçek açmaya başladı ama Ereğli başka bir güzelleşti. Bundan daha güzel olacak, buradan bunun sözünü veriyoruz. Biz Başkanımla beraber Cumartesi-Pazar yada hafta tatili demedik çalıştık Ereğli’de, Neler yapabileceğiz bundan sonra, Ereğli’yi nasıl ileriye getireceğiz bunun için çalıştık bundan sonra bizim için Cumartesi ve Pazar yoktur, gecesi de yoktur gündüzü de yoktur. Bizim varımız yoğumuz Kdz.Ereğli’dir. Burada seçim öncesi verdiğimiz vaatlerin yerine getirilmesi için biz varımızla yoğumuzla çalışacağız. Allah’tan tek temennimiz var, size karşı bizi mahcup etmesin tek isteğimiz budur, Hepimizin yüzü gülecektir bundan sonra Ereğli’de kavga bitmiştir Ereğli’de çekişme bitmiştir. Ereğli’nin önünü çok daha güzel günler bekliyor, çok daha güneşli günler bekliyor” dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlar çalınan müzik eşliğinde seçim zaferini hep birlikte doyasıya kutladılar.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)