Zonguldak Türk Hava Kurumu Kdz Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasına neden olan hain saldırıyı kınadı.
Vatanımızın ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve korumak için terörist ve eşkıyalara karşı mücadele veren kahraman Mehmetçiğimize Hakkâri Çukurca'da düzenlenen hain saldırıda 6 askerimiz ve 2 de korucu şehit edildi, 6'sı ağır olmak üzere 15 askerimiz de yaralanmıştır.
Likoğlu açıklamasında, Şehit olmuş askerlerimiz arasında Ormanlı beldesi Başören köyünden Metin Çevik'in olması bizleri son derece üzmüştür. Şehidimize ve Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine Türk silahlı kuvvetlerimize tüm ulusumuza başsağlığı dilerim. Yaralı askerlerimize acil şifalar diler, Saldırıyı esefle kınıyor bu tür hain saldırıların son bulmasını diliyorum. Teröre ve teröristlere destek veren kişileri ve ülkeleri kınıyor ve lanetliyorum. Bu tür hain saldırıların Türk milletini yıldırmayacağını aksine güçlendireceğini belirtmek isterim. Türk milleti olarak sözün bittiği yerde değil ötesinde olduğumuzu hatırlatmak isterim. Bu tür saldırılar Türk milletini yıldıramaz, devleti zayıflatamaz, milli birlik ve beraberliğimizi bozamaz, aksine gücümüzü daha da kuvvetli hale getirerek alçak ve hainlere gereken cevabı silahlı kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimiz gereken her türlü operasyonları yaparak yurt içinde ve sınır ötesi olmak üzere aralıksız olarak en sert şekilde verecek Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacağına  inanıyorum. Vatanın ve milletin bö-lünmez bütünlüğünü bozma-ya kimsenin gücü yetmeyecek, alçak ve hainler akıttıkları kanın içinde boğulacaklardır, buna inancım tamdır. Şehitlerimizin ailelerine ve Şehidimiz Çevik ailesine sabır ve başsağlığı dilerim dedi.