Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 11 asker ve 1 korucunun şehit olmasına neden olan hain saldırıyı kınadı.
Saldırıların Türk milletini yıldırmayacağını aksine güçlendireceğini belirten Likoğlu, Vatanımızın ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve korumak için terörist ve eşkıyalara karşı mücadele veren kahraman Mehmetçiğinize Hakkari Çukurca'da düzenlenen hain saldırıda 11 askerimiz ve 1 de korucu şehit olmuş 15 askerimiz de yaralanmıştır. Saldırıyı esefle kınıyor bu tür hain saldırıların son bulmasını diliyorum. Türk milleti olarak sözün bittiği yerde değil her şeyin bittiği yerde olduğumuzu hatırlatmak isterim.
Bu tür saldırılar Türk milletini yıldıramaz, devleti zayıflatamaz, aksine gücümüzü daha da kuvvetli hale getirerek alçak ve hainlere gereken cevabı silahlı kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimiz en sert şekilde gereken her türlü operasyonlar yaparak yurt içinde ve sınır ötesi olmak üzere aralıksız olarak vereceğine inanıyorum.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine Türk silahlı kuvvetlerimize tüm ulusumuza başsağlığı dilerim. Yaralı askerlerimize acil şifalar diler, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek, Alçak ve hainler akıttıkları kanın içinde boğulacaklardır, buna inancım tamdır. Türk ulusunun başı sağ olsun dedi.