THK Kdz Ereğli Şube Başkanı ve TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Likoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Likoğlu’nun açıklaması şu şekilde: “Sevgili Öğretmenlerimiz, sizlerin ülkemiz için yerini anlatmada kelimeler kifayetsiz kalır. Sevgi ile inşa ettiğiniz toplum, sizin eserinizdir. Ülkemizin uygar uluslarla yarışı eserinizin mükemmelliğinin sonucudur.  Omuzlarınıza yüklenen yükün ağır olmasına rağmen, sorumluluk bilinci ile hep daha iyiye ve hep daha güzele koştunuz, koşuyorsunuz… Ben de bu günlere gelmeme vesile olan öğretmenlerime, onların nezdinde eğitime gönlünü bağışlamış bütün öğretmenlerimize şükranlarımı borç bilirim.
Bizlere bu günleri  bağışlayan Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü bu vesile ile minnet ve şükranla anıyorum.’’ Ulu Önder Atatürk'ün ifadesi ile; Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.’’ Dünyanın en değerli varlıkları olan öğretmenlerin bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür.
Onlara olan saygıyı yenileme, onların yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi ve saygıyla candan kutluyoruz. Geleceğimizin harcını karan, toplumumuzun temelini atan, emektar, zorluklar karşısında hiçbir yılgınlık göstermeyen bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım  Öğretmenler Gününü kutlar,emekli olmuş öğretmenlerimize şükranlarımızı sunar ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyor sonsuz saygılarımı sunarım.