Kdz. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Liman Müdürlüğü Liman Bakım Baş Mühendisliğinde çalışan işçiler Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret etti. 

Erdemir Liman Müdürlüğü Liman Bakım Baş Mühendisliğinde çalışan işçiler Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret ederek C'den B kadrosuna geçişleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir'in ağır çalışma koşullarında ekmeğini kazanan Erdemir çalışanlarının, daha iyi koşullarda iş hayatlarını sürdürebilmeleri için sendika olarak gayretleri olduğunu söyledi.

Erdemir işçisinin, her zaman işini en iyi şekilde yaptığını savunan Odabaş, bunun karşılığında da hak ettiğini alması gereken üyelerimiz için her türlü gayreti gösteriyoruz. B kadrosuna geçmenizle birlikte üstlendiğiniz sorumluluğun arttığının farkında olduğunuzu çok iyi biliyorum. Her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde iyi üretip, iyi kazanmak istiyoruz dedi.