Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Ak Parti ve CHP'ye iade-i ziyarette bulundu. Malğaç, Ak Parti'yi ziyaretinde İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İlçenin beli başlı sorunları ile ilgi Malğaç'a bilgi veren Çaturoğlu, Fatih Köprüsünün yapılması, Liman projesi ve duble yol nedeniyle kapanan Alaplı girişini tekrar açılması konularında bilgiler verdi.
Kaymakam Malğaç ise, Yeni köprü girişinde duble yol çalışmaları sonrası kapan girişin kavşak yapılarak tekrar açılması konusunda Karayolları ile yapılan görüşmenin ardından fiziki olarak mümkün olmadığını belirtildi. Liman konusuna şu anda beklemekteyiz. Bunun ile ilgi çalışmalarımız devam ediyor. Fatih Köprüsün yapılması içinde Sayın Valimiz KÖYDES projesi ile köprünün yapılabileceğini bizlere iletti. İlçede devam eden ve gündemde olan projeleri yakından takip ediyorum dedi.
Malğaç, daha sonra CHP İlçe Teşkilatı ziyarette bulundu.
İkili sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Nuri Tekin, Alaplı belli başlı sorunların olduğunu belirterek, çözümü konusunda CHP İlçe teşkilatı olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Malğaç ise, İlçenini sorunları çözümünde siyasi partilerle il birliği içinde olacaklarını ifade etti.