TED Kdz.Ereğli Koleji’nden görkemli 8. sınıf liseye geçiş töreni düzenlendi.

 

TED Kdz. Ereğli Koleji 8. Sınıf öğrencilerimizin liseye geçiş töreni lise okul bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Konuya ilişkin TED Kdz.Ereğli Kolejinden gönderilen açıklama şu şekilde:

 

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR

Öğrencilerimizin tören alanına gelişi sırasında izleyenler; coşkuyu, onuru, mutluluğu bir arada yaşadılar. 7.sınıf öğrencimiz Yankı Yanık, piyano dinletisiyle izleyenleri büyüledi. Mezuniyet törenimiz Türkçe öğretmenlerimiz C.Sahir Akçakoca ve Azra Kiraz’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Okulumuzun Armoni Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal marşı gerçekleştirildi.  İlköğretim okul müdürümüz Sayın Devrim Köktuğ 8. sınıf öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize; 8 yıllık süreç için teşekkür etti. Öğrencilerimizi, hem akademik hem sosyal alanlarda gösterdikleri başarılardan dolayı hepsini kutladı. Yaşam boyu başarılar diledi.

 

HER ZAMAN IŞIK TUTACAK

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Kurucu Temsilcisi İbrahim Kayhan; TED Kolejinin bu onurlu gününde; liseye geçmenin TED’li olmanın farklılığını, hayatta bir adım önde olmanın onurunu, mutluluğunu bizlerle paylaştı. Saygıdeğer velilerimizin duygu ve düşüncelerine ortak oldu. Başarılı öğrencilerimize; hedeflerine ulaşmada TED değerlerinin her zaman onlara ışık tutacağını söyledi. Lise hayatlarında öğrencilerimize başarılar diledi, onlara her zaman güvendiklerini belirtti.

 

YOL HARİTASINI ANLATTI

Öğretmenler adına konuşmayı matematik öğretmenimiz Şadan Durak yaptı. Öğrencilerimize lise ve hayat süreçlerinde nasıl bir yol haritası izlemeleri gerektiğini anlattı. Öğrencilerimiz adına Yağız Yılmaz arkadaşları adına tüm TED ailesine teşekkür etti. Öğrencilerimizden Batuhan Akın konuşmasında tüm öğretmenlerimizin özelliklerini anlattı. Öğretmenlerin özelliklerini anlatma sırasında keyifli dakikalar yaşandı. Öğretmenleri tek tek çağırarak teşekkür etti. Öğrencimiz TED Kolejinin bir aile olduğunu unutmadı; TED çalışanlarına da 8 yıl için çok teşekkür etti. 8 yılın haklı gururu olan lise sertifikalarını ve plaketlerini; öğrencilerimize, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bozkuş, lise müdürümüz ve genel koordinatörümüz Abdurrahman TÜLÜCE, ilköğretim okul müdürümüz Sayın Devrim KÖKTUĞ verdiler. Öğrencilerimize lise sertifikaları ve plaketleri verilmeden önce kendilerini anlatan cümleler söylenmesi; velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından neşeli anlar yaşanmasını sağladı. Final bölümünde öğrencilerimiz kep atmanın TED’li ve liseli olmanın güzelliğini; farklılığını yaşadılar, yaşattılar. Öğrencilerimizi kutlar, lise hayatlarında da başarılarının sürekli olmasını dileriz”

 

(Haber Merkezi)