Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 21. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivalinin 5-6-7 Temmuz tarihlerinde yapılacağını açıkladı.  ‘Festivalde hangi sanatçıyı görmek istersiniz’ diye halka soran Başkan Posbıyık; “Belediye girişi, Özdemir AVM, Aycity AVM ve Ereylin AVM’ye sandık koyduk. Ayrıca Belediyemiz internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından görüşlerinizi belirtebilirsiniz” dedi.

21.Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi'nden gönderilen açıklama şu şekilde:

4 SANDIK KONULDU

"21.Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivalinde görmek istediğiniz sanatçıları bildirmek için Belediye girişine, Özdemir AVM, Aycity AVM ve Ereylin AVM’ye sandık konuldu. Vatandaşlar, festivalde görmek istedikleri sanatçının isimlerini yazarak sandıklara atabilecekler.

SOSYAL MEDYADAN GÖRÜŞ BELİRTEBİLİRSİNİZ

Sandıklara ulaşma imkanı olmayan vatandaşlar, sosyal medya üzerinden de görüş belirtebilecekler. Bunun için Kdz.Ereğli Belediyesinin resmi internet sitesi http://www.kdzeregli.bel.tr/ ‘den, Kdz.Ereğli Belediyesi Facebook hesabı @KdzEregliBelediye’dan, Başkan Halil Posbıyık’ın sosyal medya hesapları olan; Instagram;  halil_posbiyik , Facebook;   @h.posbiyik , Twitter; @halillposbiyik ‘dan hangi sanatçıyı istediklerini yazabilecekler.

REFERANS SANATÇILAR

Anket çalışmasında referans sanatçılar olarak Aleyna Tilki, Hadise, Yıldız Tilbe, Koray Avcı, Serkan Kaya, Erol Evgin, Selami Şahin, Edis, Duman, Şebnem Ferah, Bülent Ersoy, Murat Boz, MFÖ, Oğuzhan Koç, Athena ve Haluk Levent olarak belirlendi. Vatandaşlar, bu sanatçıların dışında istedikleri sanatçıların isimlerini de yazabilecekler. 2 hafta sürecek anket çalışmasının ardından halkın en çok istediği sanatçılar belirlenerek Kdz.Ereğli  21.Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat festivali için görüşmelere başlanacak.