24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna son teslim tarihi olan 21 Mayıs 2018 günü sıralama yer alamayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Gün birbirimizi eleştirme değil, davamıza ve birbirimize sımsıkı sarılma ve kenetlenme günüdür” dedi.

Çaturoğlu, sözlerine şöyle devam etti;

Aziz milletimize onların vekili olarak hizmet etme imkânını bize bahşeden yüce Rabbime hamdolsun. 25 ve 26’ncı dönem 2’nci sıradan bizi Milletvekili seçerek TBMM’ye gönderen Zonguldaklı hemşehrilerime ve bizlere güvenerek aday gösteren dünya mazlumlarının umudu Sayın Cumhurbaşkanımıza, onun çalışma arkadaşlarına, tüm teşkilatlarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

3 yılda 3 genel seçim, bir referandum ve bir darbe teşebbüsü görmemize rağmen İlimize ve ülkemize hizmet ettik, ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Her açıdan Türk siyasi hayatında eşi benzeri görülmemiş bu zor dönem içerisinde programa aldırdığımız, projesini yaptırdığımız, ihalesine çıkılan, başlanılan ve devam eden projeleri yeni seçilecek arkadaşlarımızla paylaşıp hayata geçirilmeleri noktasında takip etmeye devam edeceğiz.

Gün birbirimizi eleştirme değil, davamıza ve birbirimize sımsıkı sarılma ve kenetlenme günüdür. 27’nci dönemde aday gösterilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Yeni dönemde gerek Cumhurbaşkanlığı gerek Parlamento seçimlerinde partimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.”