12. Uluslar arası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla  Lösev  Zonguldak İl Temsilcisi Zeki Erkez, Aile Konseyi Başkanı Dilek Çimenoğlu ve lösemili çocuklar ve aileleri Belediye Başkanvekili Cumhur Nalcı’yı ziyaret etti. Ziyarete LÖSEV Genel Merkezi Sosyal Hizmet Sosyologu Sinem Seda Ekmen de katıldı.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın şehir dışında olmasından dolayı Başkan vekili Cumhur nalcı’yı ziyaret eden LÖSEV İl Temsilcisi Zeki Erkez, Ereğli Belediyesinin kendilerine önemli katkılar sağladığını belirterek “Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

DESTEK BİZİ MUTLU EDİYOR
LÖSEV Genel Merkezi Sosyal Hizmet Sosyologu Sinem Seda Ekmen ise LÖSEV’e yapılan desteklerin kendilerini duygulandırdığını belirterek şunları söyledi:” Senede bir kez, tek bir hafta bile olsa lösemili çocuklarımızın hayatlarına dokunmak, onları  herkesin hatırlamasını sağlamak ve anlara yalnız olmadıklarını göstermek istiyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenecek etkinliklerde de lösemi ve kanseri yenmiş ya da hala mücadele eden çocuk veya yetişkin gerçek kahramanlar ile onları destekleyen herkes “Kansere dur” diyecek.” dedi.
Başkan Vekili Cumhur Nalcı ise Belediye olarak her zaman LÖSEV’e destek olmaya gayret gösterdiklerini, bu konunun cok önemli olduğunu ifade etti.
Nalcı, çocuklara çeşitli hediyelere vererek haftalarını kutladı.