Lösev İl Başkanı Tarkan Adik, Nurdan ve Ahmet Orhanoğuz İlkokulu’da ki etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, harçlıklarını vererek etkinliğe katkı sağlayan öğrencilere teşekkür etti. İyilik yapmanın bulaşıcı olduğunu söyleyen Adik, şöyle dedi:





“Lösev bulaşmaz ama iyilik bulaşır diyorum. Herkesi, Lösev’i desteklemeye davet ediyorum. Okulda bize destek olan öğretmenlerimize, harçlıklarını veren öğrencilerimize tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Etkinliğimize bu okulda başladık, bunun devamı gelecek. Bu ürünler, Ankara’da çocuklarımızın aileleri tarafından atölyelerde yapıldılar. Burada satışa sunuluyor. Elde edilen gelir, Lösev’in hesabına yatırılarak, hasta çocuklarımızın tedavilerinde kullanılacak"

Adik, Nurdan ve Ahmet Orhanoğuz İlkokulu’ndaki etkinliğin 3 gün süreceğini sözlerine ekledi.

 



“İYİLEŞECEKSİNİZ”

Öğrenciler ise okul girişine kurulan masalar üstünde satılan pelüş oyuncak, rozet, bardak ve diğer el yapımı eşyalardan satın alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. 6’ncı sınıf öğrencisi Ceren Çardak, alışveriş yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, “bu paralar, sizin ilaç ücretleriniz olacak. Üzülmeyin, iyileşeceksiniz” dedi.