Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Zonguldak İl Başkanı Zeki Erkez tüm Babaların Babalar gününü kutladı. Hayatta olmayanlara da Rahmetler diledi.

17 Haziran Babalar günü münasebeti ile B.E.Ü Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji bölümleri de ziyaret eden Zeki Erkez ve beraberinde Lösev Gönüllüleri Reşat Pala, Fahri Ünlü hastaların ve yanlarında bulunan Babalarının Babalar Gününü kutladılar, hepsine çeşitli hediyeler verdiler. Hastaların ve yakınlarının arzu ve isteklerini soran Erkez, Lösev hakkında kısa net bilgiler verdi.
Özellikle çocuk onkolojide yatan çocuklarla tek tek ilgilenen Erkez, Ben ve Arkadaşlarım Lösev gönüllüleri sizi hiç yalnız bırakmayacağız; Tedavilerini tamamlayan iyileşen arkadaşlarınız gibi iyi olacaksınız, çok güzel günler sizleri bekliyor diyerek onlara moral verdi.
Öte yandan hasta Ailelerinin Ev ziyaretlerini devam ettiren ve mağdur ailelere gıda kolileri hazırlayıp dağıtan, bunları Hayırseverlerden aldığı desteklerle yapan Erkez en son Erdemir Manipülasyon bakım personelinden gelen Gıdaları ve Giysileri manipülasyon bakım personeli Güray Çakmak ile birlikte bakım personeli adına ailelere dağıttı.