Lösemili Çocuklar Vakfı Zonguldak İl Başkanı Zeki Erkez ve Vakıf İl Yöneticileri, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek, Çocuk Onkoloji Bölümündeki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. 
LÖSEV İl Başkanı Zeki Erkez ve Vakıf İl Yöneticileri Dilek Çimenoğlu, Nevriye Kürekci ve Reşat Pala, BEÜ Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören çocukların tek tek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, çocuklar ve ailelerine çeşitli hediyeler verdiler. LÖSEV İl Başkanı Zeki Erkez'in LÖSEV'in faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği ziyarette, yeni tanı konulan iki hastanın LÖSEV'e üyelik işlemleri başlatıldı. Vakıf İl Yöneticisi Dilek Çimenoğlu'nun hayırsever Fethi Sesli tarafından bağışlanan set üstü mutfak ocağını Hastane mutfağındaki yetkililere teslim ettiği ziyarette, hastanede tedavi gören çocuklarla ilgili de yetkililerden bilgi alındı.
LÖSEV İl Temsilcisi Erkez, LÖSEV'in faaliyetlerini duyarlı ve hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların destekleriyle gerçekleştirdiğini ifade ederek, Bu nedenle, çalışmalarımızı ülke geneline yayarak zorlu tedavi sürecinden geçen çocuklarımız ve ailelerine moral vermek, destek olmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Hayırsever kişi ve kuruluşlardan yardım ve desteklerini bekliyoruz dedi.