Zonguldak Belediye Kültür Merkezi ( BKM) oyuncuları tarafın Atatürk Kültür Merkezi ( AKM) de sahnelenen Lüküs Hayat isimli Müzikal tiyatro oyunu Zonguldak tiyatro severleri tarafından beğeni ile izlendi.

Sahnelenen Lüküs Hayat, Türk toplumunun Batı kültürü ile yüzleştiği esnada yaşadığı komik olayları güldürü biçimde seyirciye sundu. Keyifli bir müzikal olan Lüküs hayat oyunun içeriği özetle şu toplumunun Batı ile yüzleşmesi ve bu çerçevede yaşanan gülünçlükleri sahneye taşıyan, iki farklı kültürün yüzleşmesinden ortaya çıkan durumun değişmezlerini anlatmaktadır. Küçük hırsızlıklarla geçinen 'Rıza' ile 'Fıstık' bir zengin evine girince kendilerini kıyafet balosunda bulurlar. İkilinin içine düştüğü bu yeni ortam, batılılaşma özentisinin ortasına düşerler. Kıyafet balosunda kimse durumu fark etmez...

KEYİFLİ MÜZİKALDİ

Zonguldak Belediye Merkez Kültür Müdürü (BKM) Abdullah Bakır sahnelenen tiyatro oyunu ile ilgili olarak şunları söyledi “ lüküs hayat oyuncuları muhteşem performansları ile yaşanan komik olayları bize güldürü biçiminde aktardılar. Çok keyifli müzikal bir oyundu “ dedi.