Kdz. Ereğli'de bir kişi kıraathanede arkadaşı ile Beşiktaş-Trabzon maçı hakkında konuşurken tanımadığı bir kişi tarafından darp edildi.
B.A. saat 22.00 sıralarında Kıraathanede arkadaşı ile Beşiktaş-Trabzon maçı hakkında konuşurken tanımadığı bir kişi tarafından darp edildiğini belirterek şikayette bulundu. Kendisini darp eden kişinin S.S. isimli biri olduğunu iddia eden B.A. 1.26 promil alkollü, sol elmacık kemiğinde kızarıklık ve sıyrık, sol kaşının üstünde kesik olarak belirlenirken şüpheli S.S. aranıyor.


MİSAFİR TARAFINDAN SOYULDU
Kdz. Ereğli Bağlık Polis Merkezi Amirliği'ne şikayette bulunan A.K. misafirliğe akrabalarının geldiğini evinde bulunan çekyatın üzerindeki kazağının cebinde ki cüzdanının çalındığını iddia ederek şikayette bulundu. AK. Çalınan cüzdanının içinde 2700 TL olduğunu belirterek, misafirliğe gelen A.D. isimli çocuğun evinden birkaç defa küçük miktarlarda paralar çaldığını görüp çocuk olduğu için bir şey demediğini, gene aynı çocuğun alabileceğini düşünerek A.D. isimli çocuktan şikayetçi oldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.