Kdz.Ereğli Kent Konseyi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı öncesi eğitimcilere yönelik, “Madde Bağımlılığı” konulu  seminer düzenledi.

 

Atatürk Kültür Merkezi Sinema salonunda gerçekleştirilen seminere  Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Kdz Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Kdz.Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı’nın yanı sıra çok sayıda eğitimci katıldı. Salonun tamamının dolduğu gözlendi.

Öğrencilerin uyuşturucu madde kullanımının önlenebilmesi için aileler kadar eğitimcilere de ciddi görevler düştüğünü belirten Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, “Çocuklarımızın Kötü alışkanlıklardan uzak durması için sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kent Konseyi olarak madde bağımlılığı konusuna bizlerde seminerimizle destek vermek istedik, bu vesile ile tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize 2014-2015 Eğitim öğretim yılının başarılı olmasını temenni ediyorum. Organizasyonumuza katkıda bulunan Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Başaran Etüt Merkezi çalışanlarına, kent konseyi yürütme kurulu üyelerine ve eğitimcilerimize teşekkür ederim” dedi.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında görevli Psikolog Makbule Kansız tarafından madde bağımlılığı öncesi ve sonrasına ilişkin sinevizyon gösterisi eşliğinde eğitimcilere yaklaşık 2.5 saat süren eğitim verildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)