AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Muharrem Karakuş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Koca ve Hakkı Karakuş, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessesi'nde hayatını kaybeden Muhsin Akyüz'ün ailesini ziyaret etti. 
Maaş ve tazminat alma işleri yapılana kadar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın adına AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Karakuş, maden faciasında hayatını kaybeden Muhsin Akyüz'ün ailesine maddi destek için 5 bin TL verdi. Karakuş Muhsin Akyüz için okutulan Kur-anı Kerim ve mevlit okutulmasına da dinledi. Başkan Karakuş, ailenin sorunları hakkında bilgi aldı.
Madencinin ailesi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür ederek, " Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a sonsuz teşekkür ediyoruz.  Acılar bizi ne kadar derinden etkilese de bu madencilik bizim kanımızda var. Oğlum Muhsin'im köyün en efendi çocuklarındandı. Herkes tarafından sevilen ve güler yüzlüydü. Onun için arkadaşları oğlumun evini 2 gün içinde yaptılar. Bizde onun anısına bu gün burada mevlit okutuyoruz.  Allah Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'tan ve Muharrem Karakuş'tan ve ekibinden, tüm dostlarımdan razı olsun. Bu zor günümüzde bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.