Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan maden işçilerinin yanı sıra Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) üyesi işçiler ile sendikanın yöneticileri ve personelinin, Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla düzenlediği kampanyayla Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) talebi doğrultusunda alınan arazi aracı ve çeşitli malzemeler teslim edildi.

 

BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, yaptığı açıklamada, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na arazi aracı ile çeşitli malzemelerin teslim ettiklerini belirterek, "Hatay Valiliği aracılığı ile teslimatları hayırlısı ile yaptık. Katkı veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

"AMACINA ULAŞACAĞINA İNANIYORUZ"

Maden işçilerinin yanı sıra tüm Zonguldak halkının sevgilerinin ve dualarının Mehmetçik ile birlikte olduğunu anlatan Demirci, şunları söyledi: "Ülkemizin milli birliği için yurt içi ve dışında terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonların amacına ulaşacağına inanıyoruz. Maden işçileri olarak tüm Zonguldak halkı olarak devletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Maden işçisinin kalbi kahramanlarımız için atmaktadır. Allah ordumuzun yardımcısı olsun, askerlerimizi ve mücadele veren kahramanlarımızı korusun"

 

GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ DE GİTTİ

Teslim törenine GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)