Karadon'da iki madencinin cesedi ocakta aranıp da bulunamıyor.

Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Zonguldak Karaelmas 2010 Karadeniz Uluslararası 11. Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Eşref, "Kültür ve sanat ağırlıklı bir program hazırladık" dedi.


Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Zonguldak Karaelmas 2010 Karadeniz Uluslararası 11. Kültür ve Sanat Festivali'nin programı hakkında basın toplantısı düzenledi. Zonguldak'ta kültür ve sanat dernekleri ve vakıflarının düzenlenecek olan festivale katkı verdiğini ifade eden Başkan İsmail Eşref, 17 Mayıs 2010 tarihinde meydana gelen grizu faciası nedeniyle "Yüreğimizdeki acıyı atamadık. Festival kapsamı kültür ve sanat ağırlıklı oldu. Biz bir eğlence yapmıyoruz. Ben daha önce de söyledim. Konserler hep dinletidir. Funda Arar Türk Kültürü'nü yansıtan bir sanatçıdır. İnsanlar Funda Arar'ı dinlerken göbek atmayacak. Bu yıl ki festivalimiz, festivalden daha çok kültür ağırlıklı olacak" dedi.
Başkan İsmail Eşref, 21-27 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde kültür ve sanat etkinlerinin yanı sıra, Anadolu Ateşi'nin gösterisinin, Funda Arar, Sabahat Akkiraz, Faruk Demir ve Fuat Saka konserlerinin yer alacağını belirtti.