TTK Armutçuk Müessesesine bağlı 1 No'lu maden ocağında çalışan işçiler dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Türkiye Taşkömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesinde yer alan 1 No'lu Ocakta çalışan maden işçilerinin geleneksel hale getirdiği Birlik ve Beraberlik Gecesi Gülüç Beldesinde bulunan Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirildi.
Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, maden işçilerine kazasız belasız bir çalışma ortamı temennisinde bulundu. Yılmaz konuşmasında, Benim de uzun yıllar görev yaptığım TTK Armutçuk Müessesesinin ülke ekonomisine katkısının devam ettiğini görmek ve başarılı bir süreç geçirmek bizleri de son derece mutlu ediyor. Maden işçilerimize kazasız belasız bir çalışma ortamı temenni ediyorum. Her işin başı moral bu yüzden maden işçisinin moralli olması üretime de ciddi oranda yansıyacağını düşünüyorum dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Maden işçileri adına etkinliği düzenleyen Aytaç Tosun'da geleneksel hale getirdikleri madencilerin birlik ve beraberlik gecesinin bu yıl da yoğun ilgi gördüğünü belirterek, Maden işçileri olarak birlik ve beraberliğimizi bu tür etkinliklerle de sürdürmek hedefindeyiz. Bu tür dayanışma geceleri maden işçilerinin birbirine olan bağlılığını da göstermiş oluyor. Maden işçilerimize ve bizleri bugünümüzde yalnız bırakmayan yöneticilere şükranlarımızı sunuyoruz sözleri ile konuştu.
Etkinliğe Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, TTK Armutçuk Müessese Yöneticileri, Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Yöneticileri, 1 No'lu Ocakta çalışan maden işçileri ve şefleri, Ereğli Devlet Hastanesi Doktorlarından Recep Erdoğan katıldı.