TTK Armutçuk Müessesesi Elektro-Mekanik Bölümü çalışanları Site Kulüp'te bir araya gelerek dayanışma kültürünü sergilediler.

Türkiye Taşkömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesinde Elektro-Mekanik bölümünde çalışan personel geleneksel hale getirmeyi düşündüğü yemekli toplantısını önceki akşam Site Kulüpte yoğun katılım ile gerçekleştirdi. Elektro-Mekanik İşletme Müdürü Hasan Yılmaz yemekte yaptığı konuşmasında bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini belirttiği konuşmasında, "Kendi bünyemizde çalışan arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde daha verimli hareket edebilmesi için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğimize katılan destek veren herkesime teşekkür ediyoruz. Ayrıca Elektro-Mekanik bölümünden emekli olan arkadaşlarımıza da plaket vererek yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür edeceğiz. Madencilik çok zor bir meslektir. Çalışan arkadaşlarımızın madenciliğin ne kadar zorlu bir meslek olduğunu bilirler. Bir işe bir kişi gönderilmez bir işe iki kişi gönderilir çünkü iş her noktada ağırdır. Birbirimize güvenerek taşın altına elimizi koyarak sevgi ve saygı ölçülerinde güzel işlere imza atmanın heyecanını hep yaşadık yaşamaya da devam ediyoruz. Gece gündüz çalışan alın terini ortaya koyan işçilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Yemeğe katılan personelde böyle bir organizasyonun gerçekleştirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "TTK Armutçuk Müessesesinde elektro-mekanik bölümünde çalışan müdüründen işçisine kadar herkes burada. Bir bütünlük içerisinde dayanışma kültürünü ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. Bu etkinliğin geleneksel hale getirmek ve bu kültürü gelecek kuşaklara aktarmak hedef konulmalı. Etkinliği düzenleyenlere de şükranlarımızı sunuyoruz" sözleri ile teşekkür ettiler.
Yemeğe katılan personel ise bu organiazsyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederek, "Bizi birada toplayarak mutlu ettiler.
Her yıl bu etkinlkilerin yapılmaısnı ve geleneksel hale getirilmesini istiyoruz."