GMİS Armutçuk Şubesi Kdz. Ereğli’de bir tıp merkezi ile işbirliği yaparak maden işçilerine ve yakınlarına Check Up hizmeti kampanyası başlattı.

Kampanyada, EKG, Hemogram(12 parametre), Glikoz (açlık kan şekeri), Kolesterol(HDL, LDL), Trigliserid, Alt-Ast (karaciğer enzimleri), Akciğer Röntgeni, İdrar Tahlili, Ultrason, Uzman Muayene (Dahiliye Uzmanı) hizmetleri sıra beklemeden verilmektedir.

Kampanyada şuana kadar 400 madenci ve yakını sağlık taramasından geçirildi. Tarama sonrasında ciddi rahatsızlığı tespit edilen madenci ve yakınları aynı tıp merkezi tarafından takip altına alınarak tedavi süreci başlatıldı.

Check Up’un insan sağlığı yönünden son derece gerekli bir uygulama olduğunu vurgulayan Hastane yetkilileri, “check up ile vatandaşlarımızın ileri dönemlerde ciddi sonuçlar doğurabilecek sağlık sorunları tespit edilmekte ve hastalarımız erken tanı sayesinde daha sağlıklı tedavi imkanına kavuşmaktadır. Ve hastalık tespit ettiğimiz vatandaşlarımızı hemen hasta takip programına alarak gerekli tedavilerine başlıyoruz” diyerek tüm maden işçilerini check up olmaya davet ediyor.