Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi 3.sıra Milletvekili Adayı Harun Akın gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Akın güne Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığını ziyareti ile başladı. Ardından Barolar Birliği Başkanı İbrahim Kerem Ertem’i makamında ziyaret ederek destek istedi.

 

BELEDİYE İŞ SENDİKASI ZİYARET

 

Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi 3.sıra Milletvekili Adayı Harun Akın Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan’ı ziyaret etti. Akın ziyareti sırasında şunlara değindi;

“Başkanımızın nezninde Zonguldak belediyesinde çalışan tüm emekçi arkadaşlarımıza sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Hepimizin bildiği gibi 1 Kasım da seçim yaşanacak.7 Haziranda yapılmış olan seçimi tekrarlıyoruz.7 Haziran sonuçlarını kabul etmeyenlerin, sandığı bu milletin önüne bir daha getirenleri halkımız biliyor. Bu bizi çok mutlu ediyor ve işimizi de kolaylaştırıyor. Biz CHP olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti kurmak için, Gerek Bahçeli’ye Başbakanlık teklifine kadar elimizden gelebilen her şeyi gerçekleştirdik.

 

“UCUZ UCUZ AÇIKLAMALARINI GÖRÜYORUM”

 

Halkımıza Zonguldak için hedeflerimizi, düşüncelerimizi söylüyoruz. Zonguldak Belediyesi yer altında önemli yatırımlar yapıyor. Bu sabrı Zonguldak halkı gösterdiği zaman hem doğal gaz açısından hem de park ve yollar açısından iyi bir sonuç ortaya çıkacaktır. AK Parti hükümeti Zonguldak’ın giriş yollarında ne çalışması yapıyorsunuz da kaç senedir bu yollar bitmiyor? Kaç senedir Zonguldaklı, zonguldak’a girerken anasından emdiği süt burnundan geliyor.

Diğer partilerden bu yollar ne diyerek kıssadan hisse yaparak ucuz ucuz açıklamalarını görüyorum. Türki’nin her yerinde bitirdiği bu duble yollarını Zonguldak’ta neden bitiremediklerinin açıklamasını yapsınlar. Zonguldak’ın girişi ve çıkışı rezil bir şekildedir.”

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

 

Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi 3.sıra Milletvekili Adayı Harun Akın Zonguldak belediye başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Zonguldak İl başkanı Ertuğrul Koltuk’da katıldı. Akın şunlara değindi;

“Seçim kampanyamız devam ediyor biz gerçekten mutluyuz.7 Haziran seçimleri sonrasında haklarımızı gördükçe mutluğumuz kat kat artıyor.7 Haziran da halk bir irade ortaya koymuş ve sonuçlarını yapın demiş. Diğer partilerle bir anlaşma sağlanamamış ve tekrardan bir seçim yaşıyoruz. Ben ilk defa bir seçim kampanyamda 3 ilçenin kırsalına gittim.

 

“MAĞDUR KESİMİN KARARLI OLDUĞUNU GÖRDÜM”

 

Ben bu zamana kadar Zonguldak’ta en mağdur kesiminin bu kadar kararlı olduğunu gördüm. Bu bizleri çok mutlu ediyor. Ankara’dan anket sonuçları aldık ve Zonguldak ta 3 Milletvekilinin çıktığı ve 4’ü zorladığımız haberini aldım, çok mutlu olduk. Belediye başkanımızın seçim kampanyamıza olan dayanışma ruhunu tebrik ediyorum.”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Ziyareti Akına teşekkür ederek memnun kaldığını belirtti.

 

YENİCELİLER DERNEĞİ ZİYARET

 

Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi 3.sıra Milletvekili Adayı Harun Akın Yeniceliler Derneğini ziyaret etti. Akın Yenice’nin çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek şunları belirtti;

“Çok değerli Yeniceliler, dernekler Zonguldak’ta bir renktir. Bu dernek Zonguldak’ta başarılı bir dernektir. Bu dernek Zonguldak’a dışarıdan gelen iller gibi oluşan dernek değil, Zonguldak’ın içinde oluşan bir çiçektir. Siz bölge içinde önemli bir ilçesiniz.

Tekrar bir seçim yapıyoruz ve 7 Haziran’dan sonra biz CHP olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. AK Parti bize geçici hükümet teklif etti, MHP ise hiçbir tarafımıza bakma gereği bile duymadı. Bugüne kadar hükümet olsaydı da Zonguldak’ın sorunları teker teker çözülseydi.13 yıldır AK Parti hükümeti Zonguldak’ta bir milletvekillini bakan yapmadı. AK Parti 13 yıldır Zonguldak’a kör gözle bakıyor.1 Kasım’da Zonguldak’a bir el atalım herkes görsün, duygusal davranmayım”

 

MADEN NEZARETÇİLERİ DERNEĞİ ZİYARET

 

Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi 3.sıra Milletvekili Adayı Harun Akın Maden Nezaretçileri derneğini ziyaret ederek programını sonlandırdı.