Belediye’nin 2013 yılına ait en önemli sosyal etkinliklerinin arasında gösterilen iftar yemeği ve programı etkinliği Uzunçayır, Kocaali ve Murtaza Mahalleleri ile devam etti. 

 

İftar öncesi Kuran-ı Kerim okunup dua edilirken,  Belediye Belediye Başkanı Halil Posbıyık, iftar programlarının güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek “Bu iftarlarımızı Ramazan ayı sonuna kadar sürdüreceğiz ve 31 mahallemizin tamamında da bu iftar programlarını düzenleyeceğiz. Evlerimizde burada verdiğimiz yemeklerden daha iyilerini evlerimizde yapabiliriz. Ancak; buradaki birlik ve beraberlik çok önemli. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum ve hayırlı Ramazanlar diliyorum.

 

AMFİ TİYATRODA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Kadir Gecesi’nde her zaman olduğu gibi sahil bandında binlerce vatandaşımızla iftarda bir araya geleceğiz. Ardından Sahil Amfi Tiyatroda Mevlid-i Şerif okutacağız. Ayrıca: her akşam Amfi tiyatroda etkinliklerimiz oluyor. Hacivat ile Karagöz, orta oyunu, yarışmalar, ilahiler. Bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.  

İftar öncesi ve sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Posbıyık Kocaali Mahallesi’nde kendisinden akülü araba isteyen bir engelli vatandaşa gerekeni yapacağı sözünü verdi.

Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık daha sonra Amfi Tiyatroda yapılan Ramazan etkinliklerini izledi.