Zonguldak'ın en eski mahallelerinden olan Çaydamar Kılınç Sokak sakinleri yıllardır kanayan yara haline gelen yollarının onarımını istiyorlar. 2007 yılından bu yana bozuk olan yol ve merdivenlerden gelip gitmekte olan vatandaşlar, belediyeye defalarca müracaat yaptıklarını ancak her defasında yapacağız sözü verilmesine rağmen bu güne kadar yollarının yapılmadığını vurgulamayarak şunları söylüyorlar:
"Çaydamar Kılınç Sokak sakinleri olarak 2007 yılından beri belediyenin yollarını aşındırıyoruz. Her defasında yapılacak deyip bizi geri gönderiyorlar. Çevik Sokağa çıkan merdivenlerimiz adeta bakımsızlıktan bitti.
Merdiveninin kenarları moloz taşlarla ve merdivenin devamı otlar ile doldu. Mahalle sakinleri olarak merdivenleri biz temizliyoruz. Ama bu işi ne zamana kadar yapacağız. Sayın Belediye Başkanımız İsmail Eşref'ten ricamız bu sokağı ihmal edenlerin arasına katılmasın. Kendisi bizzat gelip görsün.
Geçtiğimiz dönem belediye başkanına gittik tamam yaparız dediler, şimdi ki yetkililer ise paramız yok diyor. Belediye Başkanı Eşref'in kendisi Kılınç Sokağa geldiğinde görecektir. Okullar açılmadan yollarımız ve merdivenimiz yapılırsa kendilerine minnettar kalacağız."