AK Parti Zonguldak Merkez İlçe yönetimi, mahalle gezilerine devam ediyor. Mahalle sakinleri sorunlarını anlatırken, en çok bozuk olan yollardan şikayet etti. 
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, başlattıkları mahalle gezilerini sürdürüyor. Merkezde bulunan 19 mahallenin tamamını gezecek olan Karaduman ve yönetimi, Tepebaşı Mahallesi'ne giderek, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafları tek tek gezen Karaduman ve yönetimi, AK Parti iktidarından isteklerini sordu. Mahalle sakinleri ve esnaflar genellikle bozuk olan yollardan şikayet ederken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, bu sorunu çözecek olan makamın belediye başkanlığı olduğunu söyledi. Mahalle sakini İsmail Ayaroğlu, evinin önündeki merdivenin yıkıldığını belirtirken, belediyeden merdivenin yapılmasını talep ettiğini ancak belediye yetkililerin ilgilenmediğini söyledi. Metin Karaduman, konuyu belediye meclis üyelerine ileteceğini söyledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 10 gün önce başlattığımız gezilerimize devam ediyoruz. 19 mahalleden 6. mahalledeyiz bugün. Teşkilatlarımız ile birlikte bu gezilerimizi sürdüreceğiz. İktidar partisi olarak yapabileceğimiz hizmet varsa onları yerine getirmek için bu mahalle gezilerine başlamıştık. Mahalle sakinlerimiz genelde yerel yönetimlerle ilgili sıkıntıları dile getiriyorlar.
Tabi yerelle ilgili bizim elimizde bir imkan olmadığı için ama iktidar partisi olarak, genel hizmetlerle ilgili onarla yardımcı olabileceğimizi iletiyoruz. 
Yerelle alakalı da belediyenin bizden istediği bir konu olursa biz her zaman hizmet noktasında bunları yapabileceğimizi söylemiştik. Yerelde de onlara katkı verebiliyorsak, kapımız her zaman açık. Yeter ki milletimiz hizmeti daha hızlı alsın. Kanalizasyon, yol, kaldırım bunlar belediyenin rutin yapacağı işler. Bunlar vatandaşın söylemeden yapacağı hizmetler.
Mahalle sakinlerimizi, esnafımızı gezerek onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz dedi.