Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, belediyeden emekli olan 3 işçinin tazminatlarını alamadıkları gerekçesi ile belediyeyi icraya verdiğini ve bu doğrultuda makam aracına el konulduğunu söyledi.

 

Başkan Sever, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında,  özel bir hastanede rahatsızlığı nedeni ile tedavi görmek üzere aracını ilçe merkezinde otoparka bıraktığını, geldiğinde ise aracın çekilerek götürüldüğünü görünce büyük şok yaşadığını söyledi.

 

Sever, “Belediyemizden ayrılan 3 işçimiz tazminatlarını alamadıkları gerekçesi ile belediyeyi mahkemeye vermişler, alacakların tahsilini istemişler. Tedavi için ilçe merkezine gelmiştim aracı otoparka bıraktım ardından geldiğimde aracın çekilmek istendiğini gördüm gerekçe olarak icra takibinin olduğunu söylediler. Aracı çekiciye yükleyerek kaldırdılar. Yine sadece makam aracı değil tüm araçlar için icra konulmuş. Biz daha önce belediye meclisinde bu tür olaylarda belediye araçlarına icra konulamayacağına dönük karar almıştık. Kamuya ait olduğu için el konulmaması gerekiyordu. Önümüzdeki hafta içerisinde yaşanan sorunun çözümü için avukatlarımız harekete geçecek” dedi.

 

Öte yandan belediyenin tüm araçlarına icra konulduğu öğrenildi.

 

Haber-Foto: Mustafa Kemal Bektaş