Derneğin İstanbul Anadolu Yakası Temsilciliği tarafından Beykoz Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde, özel strateji ve güvenlik, Özel Ataköy Hastanesi görevlilerince de ilk yardım ve acil durum müdahale eğitimleri verildi. Ayrıca etkinliğe katılan makam şoförlerine aileleri ile birlikte ücretsiz check-up hediye edildi.


Zonguldak İl Temsilcisi Cem Yaman, etkinliğe Zonguldak'tan makam şoförlerinin de katıldığını belirtti. Seminerde konuşma yapan ve Zonguldak Temsilciliği'nin 5 Kasım 2017 tarihi itibariyle resmi olarak açıldığını anlatan Yaman, şu ifadelere yer verdi:

"Zonguldak'ta makam şoförleri olarak Genel Merkezin yaptığı çalışmaları kurulduğu günden itibaren sosyal medya üzerinden yakınen takip ettik. Bu vesile ile genel merkeze başvuru yaptığımız 5 Kasım 2017 tarihinde Zonguldak İl Temsilciliğini açtık. Yapılan çalışmalar, elde edilen sonuçlar umut verici. Ne kadar değerli bir mesleğe sahip olduğumuzu anlıyoruz. Biz de kendi bölgemizde bu tür eğitim seminerleri yapmayı planlıyoruz. Bu tür etkinlikler arttıkça mesleğe olan saygı da giderek artacaktır. Benim bölgemde yürüyen meslektaşlarıma bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum"

Yaman, kısa süre içerisinde temsilciliğin resmi açılışını gerçekleştireceklerini belirterek tüm makam şoförlerini Kdz.Ereğli'ye davet etti.